El cul dels àngels

El cul dels àngels

Fa anys un bisbe català, ja traspassat, m’explicava l’anècdota d’un rector rural de la seva diòcesi, al qual una beata li va dir, i insistir molt, que se li apareixia la cara de Crist.

 El rector, poc amic de mals de cap, tement que s’avalotés la parròquia i se li armés la del Palmar de Troia, aquella de la secta d’il·luminats, va decidir ensarronar la beata i va començar a preguntar-li que qui en sabia més teologia, si ell que havia estudiat al seminari o ella, pobra mestressa inculta; després passà a preguntar pel tomisme, l’escolàstica, el llatí, la litúrgia, el dret canònic i cada vegada la pobra dona anava admetent que el rector era un savi i que ella era una inculta total en totes aquestes coses.

<div class="imp">El rector va decidir ensarronar la  beata i va començar a preguntar-li qui sabia més de teologia</DIV>

 Aleshores fou quan el rector va decidir acabar amb les manies de la dona i li va espetar: «Mireu, mestressa, si jo, sabent tot això que sé no he vist mai ni el cul d’un àngel, com vós voleu anar pel món dient que heu vist la cara de Crist».No cal dir que la dona no va tornar a parlar mai més de la qüestió.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1236/0/mirador/cul/angels/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios