Acudits inèdits de l'humorista Eugenio

  • El segon espectacle de 'l'alter ego' del còmic català culmina a la Villarroel amb un diàleg virtual entre tot dos.
  • Darrere d’aquest projecte es troba el mateix fill de l’artista, en Gerard Jofra
Reugenio.
Reugenio.
ARXIU
Reugenio.

Reugenio, l’alter ego del malaurat humorista català Eugenio, ha estat una de les revelacions de la cartellera barcelonina dels darrers dos anys. Darrere d’aquest projecte es troba el mateix fill de l’artista, en Gerard Jofra. La identitat de l’actor que interpreta a Reugenio i s’amaga darrera de les característiques ulleres fosques d’Eugenio i de la seva poblada barba és, encara avui, un misteri molt ben guardat per en Jofra.

Davant de l’èxit assolit pel primer espectacle de Reugenio, Con todos mis respetos, que ha fet temporada durant més de dos anys, es presenta aquest dilluns Hablamos, un recopilatori d’acudits estel·lars del còmic barceloní i d’altres d’inèdits. La posada en escena que ocupa des d’aquest dilluns La Villarroel presenta sorpreses per a l’espectador i acaba amb un diàleg virtual entre en Reugenio i el desaparegut Eugenio. El fill de l’artista és l’autor del guió de l’obra. Ja fa 10 anys de la mort del seu pare. En Gerard parlava recentment en una entrevista que "veu el grau d’imitació del seu pare" i s’emociona.

Tot va començar fa uns dos anys i mig quan en Jofra va rebre un video d’un seguidor d’Eugenio imitant-lo entre un grup d’amics. Un temps després el va convidar a actuar en una festa per fer un homenatge al seu pare i va engegar-se tot. Ell ha viscut des de sempre com altres actors imitaven a Eugenio, des de Carlos Segarra a Manolo de Vega. Però en Reugenio connecta per la seva perfecció en les pauses i els gestos i per la seva interactuació amb el públic.

*Villarroel, 87. Avui a les 21.00 hores, estrena. Més informació a la pàgina web de la sala: www.lavillarroel.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento