Renfe diu que nomès un treballador ha fet vaga aquest matí a Catalunya

Ball de xifres en la vaga de Rodalies d'aquest matí. Mentre la companya diu que nomès un treballador de CCOO ha seguit la vaga a Catalunya, el sindicat xifra en un 70% el nombre del seus afiliats que l'han secundat.
La vaga convocada avui a Renfe per CCOO ha tingut un seguiment mínim a Catalunya en ser secundada per un sol treballador, sobre
un total de 677 que podien realitzar-la, fet que representa un percentatge del 0,15%, han indicat fonts de la companyia ferroviària.

Els índexs de participació de la vaga convocada a Renfe entre les 20.00 i les 21.00 hores d'ahir i entre les 08.00 i les 09.00 hores d'avui ha tingut un seguiment inferior a Catalunya que a la resta d'Espanya, han afirmat les mateixes fonts.

L'atur no va ser secundat ahir per cap dels 309 treballadors que podien fer-ho en aquesta comunitat i avui ho ha fet un de sol, mentre a Espanya ahir a la nit es van sumar a la vaga uns 40 empleats d'un total de 1.498, i aquest matí ho han fet 323 de 5.557.

De la seva banda, fonts de la federació de Comunicació i Transport de CCOO de Catalunya han xifrat avui el seguiment en el 70% dels treballadors i ha denunciat que els serveis mínims, que contemplen la circulació del 73% dels trens, són "abusius", fet que dificulta la participació en les aturades.

NOTÍCIES RELACIONADES

Mostrar comentarios

Códigos Descuento