Comunitat Valenciana

El xiquet ferit en caure del sostre d'una fàbrica a Onda està ingressat a l'UCI

  • El xiquet de nou anys que ha resultat ferit després de caure des de diversos metres d'altura des del sostre d'una fàbrica de ceràmica de la localitat castellonenca d'Onda es troba hospitalitzat a l'UCI pediàtrica de l'Hospital General Universitari de Castelló, ha informat el centre sanitari.
Efectius treballant en el succés a Onda
Efectius treballant en el succés a Onda
SIAB
Efectius treballant en el succés a Onda

El succés es va produir cap a les 19.30 hores d'aquest diumenge, quan el CICU va rebre un avís en què s'alertava que un xiquet havia caigut des de diversos metres d'altura en una empresa ceràmica d'Onda i, per açò, patia un traumatisme cranioencefàlic i fractura de fèmur, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Fins al lloc dels fets es va mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic amb metge d'Atenció Primària i una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) l'equip mèdic del qual va realitzar maniobres de reanimació que van permetre estabilitzar al xiquet de 9 anys.

Posteriorment, el menor va ser traslladat a l'Hospital General Universitari de Castelló, on està ingressat a l'UCI pediàtrica.

També van actuar efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, que van localitzar el menor en una zona accessible de l'empresa ceràmica que, segons han precisat, està en actiu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento