Bob Marley, en boca de la banda Wireless, arriba a Barcelona

  • És el 30è aniversari de la mort del cantant jamaicà.
  • L'Auditori encarrega un espectacle a Natxo Tarrès.
El cantante y compositor Bob Marley.
El cantante y compositor Bob Marley.
Archivo
El cantante y compositor Bob Marley.

Fa tot just 30 anys, ens deixava una de les figures vitals per entendre la música reggae. El cantant jamaicà Bob Marley moria l’11 de maig del 1981. Les seves notes no han deixat de sonar des de llavors. Himnes himnòtics, amb missatge i compromís.

Per commemorar aquesta data de pèrdua per al món musical, l’Auditori ha programat un espectacle d’homenatge al cantant Natxo Tarrés, component de la formació manresana Gossos. Tarrés surt a l’escenari amb la banda Wireless, formada per Roger Farré de Gossos, Dídac Fernàndez i Fernando Tejero (Macaco), Ritxi Dieguez i Damià Olivella.

El ‘profeta’ en cançons

El repertori de cançons que donaran forma a aquest directe de tribut és una biografia en melodies per la vida del jamaicà. Sonaran per perpetuar el seu record des de l’Auditori temes com Concrete Jungle, Natural_Mystic, Waitin in vain, Jamming, I shot a sheriff, Is this love, No woman no cry, Could you be loved, Three little birds, Get up stand up, So much trouble in the World, Redemption song, War, Iron, Lion, Zion o Buffalo Soldier. Tot un compendi de clàssics reggae.

*Lepant, 150. Divendres a partir de les 21.30 hores. Entrades exhaurides. www.auditori.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento