El Carnet Jove surt de marxa a Port Aventura

  • La targeta de descomptes celebra els seus 25 anys d'història.
  • Será al parc temátic durant aquest cap de setmana.
Imágen de una montaña rusa en Port Aventura.
Imágen de una montaña rusa en Port Aventura.
ARXIU
Imágen de una montaña rusa en Port Aventura.

Música, esport, dansa... I descarregar molta adrenalina. Una gran festa d’aniversari en tota regla. El Carnet Jove celebra 25 anys de vida aquest cap de setmana. Ho fa amb dues jornades a Port Aventura on, a més a més de pujar-se a les atraccions, els assistents podran dur a terme diferents activitats.

Durant aquests dos dies, no només es podrà gaudir del vertígen del Furius Baco, la velocitat de l’Stampida o els loops (tombarelles) del Dragon Khan, dues de les joies de la corona del parc, o del recentment estrenat espai SésamoAventura. Així, entre d’altres, es podrà participar a tallers de ràdio a l’espai dedicat a aquest mitjà i que estarà capitanejat pels presentadors de l’emissora Ràdio Flaixbac; també hi haurà tornejos de vídeojocs, xerrades i concursos de fotografia i vídeo a l’espai tecnològic; exhibicions, espectacles i actuacions de DJ i de graffiters a l’espai dedicat al Hip Hop, amb la col·laboració de l’Hipnotik Faktory; i es podrà assistir a la preestrena de la pel·licula Insidious, amb la col·laboració del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. També hi haurà cabuda per a la cultura popular, amb castells i cercaviles, i per als nous grups musicals.

Més transport públic

Amb motiu de la festa d’aniversari del Carnet Jove s’ha incrementat el transport públic que arriba al Port Aventura. Així, es posaran més vagons als trens de la línia R-16 i dissabte es posaran dos combois extra amb sortida del parc a les 22.15 i les 22.45 hores. Arribaran a Barcelona a les 23.45 i les 00.15 hores, respectivament.

A banda, es posarà un servei d’autobusos especials que sortiran des de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. Els tiquets també es poden comprar a través del Servicaixa.

*Tota la informació a: www.carnetjove.cat/festa25anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento