Comunitat Valenciana

Puig sobre el presumpte finançament de PSPV i Bloc: "Actuarem des de la tolerància zero cap a actes no correctes"

  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat, en relació amb el presumpte finançament irregular del PSPV i Bloc que s'investiga judicialment, que el seu partit actuarà "des de la tolerància zero cap a qualsevol acte que no siga correcte".
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
@GENERALITAT
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

Puig s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després de la Comissió Interdepartamental de Turisme, en ser preguntat per la posició del seu partit després de la investigació per suposat finançament irregular.

El president ha recalcat que es tracta d'una cosa de fa 12 anys, quan ell no tenia cap tipus de responsabilitat, i ha afirmat que "si en algun moment alguna cosa s'ha fet malament, s'assumiran les responsabilitats per part de qui li corresponga", ha dit.

"Anem a actuar, com sempre, des de la tolerància zero cap a qualsevol acte que no siga correcte i anem a actuar intentant saber exactament com estan les qüestions que es plantegen", ha asseverat "amb la màxima tranquil·litat".

Puig, qui ha indicat que col·laboraran amb la justícia en el que se'ls demane, ha afirmat que aquesta "té sempre l'última paraula". "Per a mi -ha afegit-, l'honradesa és una clau fonamental del projecte polític que defenc". "Respectem el treball de la justícia i la policia", ha puntualitzat.

En aquesta línia, ha aclarit que a dia de hui, que és la responsabilitat que li "correspon", "tots els comptes, la campanya electoral, la comptabilitat i els pressupostos del partit estan a la disposició de tota la ciutadania. Estic absolutament tranquil en eixe aspecte", ha repetit.

Preguntat per si s'ha posat en contacte amb algunes persones del seu partit que podrien estar afectades en aquesta investigació, ha assenyalat que no ha pogut. "Però crec -ha agregat- que estem a intentar saber què hi ha, i una vegada se sàpia, s'actuarà en conseqüència", ha subratllat.

Puig ha asseverat que hi ha una "diferència de comportament" entre el PSPV i el PPCV: "Nosaltres volem arribar a saber el que ha passat i prendre les mesures en funció del que ha passat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento