Comunitat Valenciana

Fira València assegura que va lliurar a les Corts tota la informació sol·licitada per a la Comissió

  • VALÈNCIA, 4 (EUROPA PRESS)

Fira València ha assegurat este dimarts que ha aportat a les Corts Valencianes "tota la informació" sol·licitada per a la Comissió d'Investigació sobre recintes firals a la Comunitat Valenciana, pel que ha desmentit "rotundament" a la presidenta d'este òrgan, Rosa García, qui ha assegurat que faltava informació i havia "carpetes buides".

En un comunicat, Fira València ha volgut desmentir que falte informació per a aportar a les Corts com ha assegurat la presidenta de la Comissió, Rosa García, qui ha indicat que s'ha detectat "carpetes buides" i "falta de documentació" com la relacionada amb XVI Congrés Nacional del 2008 del PP en Fira València el 2008 pel que este organisme ha interposat una demanda en la qual reclama al PP el pagament de 568.111,94 euros.

Sobre esta qüestió, la institució ha subratllat que el passat 12 de juliol de 2016 va lliurar a la Comissió d'Investigació parlamentària "tota la informació que esta havia requerit a la institució" i que, en les mateixes dates, es va dirigir a la presidenta de la comissió davant de "la magnitud de la informació requerida per si de cas poguera caldre qualsevol aclariment sobre la documentació aportada".

De fet, ha indicat que, el 27 de juliol, García va demanar a Fira València les claus per a poder accedir a l'estructura d'algunes taules d'Excel per a poder expandir caselles de les mateixes i "li han estat facilitades immediatament".

"No hi ha hagut cap contacte posterior amb cap membre de la comissió, ni hi ha hagut cap requeriment posterior per part de la comissió ni qüestió plantejada per la Comissió que no haja estat atesa", ha assenyalat fira València.

Respecte al XVI Congrés Nacional del 2008 del PP en Fira València el 2008, la institució ha indicat que tota la informació disponible en Fira València sobre este esdeveniment -requeriments per al pagament, demandes judicials, factures, correus electrònics- està "a poder de la Comissió".

Per esta raó, ha volgut "desmentir rotundament" les declaracions de la presidenta de la Comissió d'Investigació i ha reiterat, una vegada més, "el seu compromís de plena i total col·laboració amb la Comissió d'Investigació".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento