Comunitat Valenciana

Detingut un home per cultivar 375 plantes de marihuana en un garatge d'una casa de les Alqueries

  • La Policia Nacional i la Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia a la Comunitat Valenciana han detingut l'amo d'un cultiu interior de marihuana a la localitat de les Alqueries (Castelló), format per 357 plantes en diferents fases de desenvolupament, segons ha informat este cos de seguretat en un comunicat.
CULTIU DE MARIHUANA
CULTIU DE MARIHUANA
POLICÍA NACIONAL
CULTIU DE MARIHUANA

Els investigadors que rastregen els cultius il·legals en la província van detectar un habitatge adossat a la localitat de les Alqueries en la qual podria existir una plantació de Cànnabis Sativa.

Durant l'escorcoll de l'habitatge, els agents van trobar un autèntic laboratori de cultiu interior, situat en el garatge de l'adossat, que comptava amb tots els elements de ventilació, reg i climatització necessaris per a afavorir el cultiu i creixement dels arbustos.

Durant l'operació policial es van confiscar 357 plantes, 37 llums de sodi, 36 transformadors, filtres, cablejats, extractors, entre altres coses.

Així mateix, en la propietat havien instal·lat una connexió especial d'electricitat per a defraudar i que, a més, de no facturar-se l'elevat consum de llum, eixa instal·lació poguera suportar l'elevat consum dels aparells elèctrics d'il·luminació i ventilació necessaris per al cultiu.

El detingut compta amb un ampli historial policial i ha sigut posat a la disposició de l'autoritat judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento