Comunitat Valenciana

Compromís porta a Fiscalia les factures pagades per Benidorm a la suposada trama dels estands de Fitur

  • Compromís ha portat este dilluns a Fiscalia Anticorrupció les factures pagades per l'Ajuntament de Benidorm (Alacant) a les empreses beneficiades pel suposat fraccionament de contractes per a l'adjudicació dels stands del Patronat de Turisme de la Costa Blanca per a Fitur, entre 2004 i 2009.
Fullana i Bigorra, este dilluns davant l'Audiència d'Alacant
Fullana i Bigorra, este dilluns davant l'Audiència d'Alacant
COMPROMÍS
Fullana i Bigorra, este dilluns davant l'Audiència d'Alacant

A Benidorm, segons Compromís, les empreses haurien obtingut contractes per valor d'1,6 milions d'euros, que se sumarien als 3,2 adjudicats des del Patronat de Turisme i als 1,2 milions de Torrevella.

El regidor de Compromís en l'Ajuntament de Benidorm, Josep Bigorra, ha acudit este dilluns a Fiscalia al costat del portaveu en la Diputació, Gerard Fullana, per a incorporar a la denúncia les factures per valor d'1,6 milions d'euros que va pagar el Consistori benidormí a estes empreses pels stands de Fitur entre 2005 i 2010.

Així mateix la formació també a comanda a Fiscalia que sol·licite a l'Ajuntament de Benidorm que aporte els expedients de contractació corresponents a estes factures, ja que el grup municipal els ha sol·licitat "en reiterades ocasions des de fa ja un mes", i encara no els han sigut remesos.

Josep Bigorra ha temut "que algun dels suposats delictes puga prescriure" si se seguix demorant l'entrega de la documentació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento