Comunitat Valenciana

Museus com el Centre del Carme i alguns monuments de València, tancats per l'alerta meteorològica

  • Alguns museus i centres culturals de València, com el Centre del Carme Cultura Contemporània o el Museu de l'Arròs, i monuments -entre ells les Torres dels Serrans i Quart- romanen aquest divendres tancats a causa de l'alerta meteorològica.
TANQUEN ALGUNS MONUMENTS DE VALÈNCIA PER LA PLUJA
TANQUEN ALGUNS MONUMENTS DE VALÈNCIA PER LA PLUJA
AJUNTAMENT VALÈNCIA
TANQUEN ALGUNS MONUMENTS DE VALÈNCIA PER LA PLUJA

L'Ajuntament de València ha informat que, a causa del temporal de pluges, s'ha tancat durant la jornada les Torres dels Serrans, les de Quart, el Museu de l'Arròs i el Museu de Ciències Naturals.

Per la seua banda, es preveu que La Llotja, l'Almoina i Les Atarazanes òbriguen al migdia i les casa museu Benlliure, Blasco Ibáñez, Concha Piquer, el Museu Històric, el d'Història de València, la Cripta de Sant Vicent, el Museu de la Ciutat, Almodí i Palau de Cervelló funcionen amb normalitat.

Des de la Conselleria de Cultura, han assenyalat que ha tancat el Centre del Carme, mentre que el Museu del Belles arts sí ha obert les portes.

L'IVAM, AMB EL SALÓ D'ACTES PLE

També desenvolupa la seua activitat normal l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM), que, a més, hui acull el Congrés Internacional 'Més enllà del museu', amb ponents d'Holanda, Anglaterra i França, els quals han pogut arribar a les instal·lacions "sense problemes" i que estan impartint les seues ponències en un saló d'actes pràcticament ple, expliquen fonts del museu a Europa Press.

Les mateixes fonts apunten que només per prevenció s'ha tancat la sala Pinazo -l'antiga sala de la muralla-, ja que està en un nivell subterrani.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento