Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Paterna es persona com a codemandat en el procés de Port Mediterrani contra el Consell

  • L'Ajuntament de Paterna (València) ha decidit presentar-se com codemandat en el recurs contenciós-administratiu interposat pels promotors de Port Mediterrani després d'haver denegat la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori este projecte comercial i d'oci.
Imagen del proyecto de centro comercial y de ocio Puerto Mediterráneo
Imagen del proyecto de centro comercial y de ocio Puerto Mediterráneo
PUERTO MEDITERRÁNEO
Imagen del proyecto de centro comercial y de ocio Puerto Mediterráneo

El consistori ha pres esta decisió "per a no quedar-se al marge" del procés després que la Conselleria li emplaçara a comparéixer com a codemandat en el recurs interposat per Intu-Eurofund València S.L., promotora de Port Mediterrani, segons han informat fonts municipals, que han precisat volen estar presents per a "estar al tant del que ocórrega" durant el procés.

Així, l'alcalde de l'Ajuntament de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha firmat un decret, al que ha tingut accés Europa Press, en el qual es designa al lletrat de la corporació "perquè represente i defense els interessos municipals" i s'acorda elevar el decret per a la seua ratificació en la primera sessió del ple que se celebre.

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori va acordar a l'octubre de 2016 denegar la proposta d'ordenació del Pla Actuació Territorial Estratègica de Port Mediterrani, després que la Comissió d'Avaluació Ambiental de la Generalitat emetera memòria ambiental desfavorable.

El promotor de l'ATE va recórrer al desembre de 2016 davant la jurisdicció contenciós-administrativa la resolució de la Conselleria per a defendre els seus drets i interessos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento