Comunitat Valenciana

Los Vivancos exhibiran en el Teatre Olympia flamenc extrem i acrobàcia

  • El seu nou espectacle, 'Nacidos para Bailar', estarà a València del 18 al 29 d’abril.
  • El 19 d’abril oferiran una actuació en la qual part de la recaptació es donarà a una associació benèfica.
  • La gira els portarà a més de 17 ciutats espanyoles amb 135 actuacions en total.
Los Vivancos-Teatro Nuevo Apolo
Los Vivancos-Teatro Nuevo Apolo
©PHOTO REPORDEPOR-BY PEPE VALENCIANO
Los Vivancos-Teatro Nuevo Apolo

Los Vivancos presentaran, del 18 al 29 d'abril en el Teatre Olympia de València, el seu espectacle 'Nacidos para Bailar', que porta representant-se dos anys per tot el món.

Es tracta de la tercera gran producció de Los Vivancos després de 'Siete hermanos' i 'Aeternum' i que en aquesta ocasió els portarà a més de 17 ciutats espanyoles amb 135 actuacions en total.

La companyia artística fusiona "flamenc extrem, arts marcials, acrobàcia i música amb una posada en escena espectacular en la qual se celebra la vida i la diversitat", destaquen els responsables de l'espectacle a través d'un comunicat.

En la gira presenten, a més, la seua acció solidària #TaconeoSolidario en una gala benèfica el 19 d'abril en el Teatre Olympia en la qual donaran part de la recaptació a una associació benèfica enfocada al suport infantil encara per definir.

Per al muntatge d'aquest espectacle, Los Vivancos s'han envoltat d'un equip creatiu de primer nivell en el qual compten amb professionals en tecnologia digital i aeronàutica. El vestuari combina la tecnologia futurística E-Tecnileds amb exclusius dissenys de la signatura de cuir Leather Designs, qui ha vestit a artistes com Madonna i Beyoncé.

Assessorament enginyer de la NASA

En l'escenografia, que uneix risc amb efectes especials, han tingut l'assessorament tècnic de l'enginyer espacial de la NASA, Eduardo García Crida. "Volíem que l'escenografia del nou espectacle s'integrara com a element actiu, no com a adorn. Eduardo participa activament en el disseny de l'estructura metàl·lica, l'hèlix en la qual ens pugem i en els "fils invisibles" dels quals pengem"- apunta Elías Vivancos.

Quant a #TaconeoSolidario, és el projecte benèfic original de los Vivancos que somia amb fer ballar a la gent per a ajudar als xiquets. Per açò, enguany el hashtag amb el qual es comuniquen en xarxes socials és #HagamosBailarAlMundo, present durant la gira.

La recaptació es destinarà a una fundació encara per definir dedicada a l'ajuda infantil. Serà el 19 d'abril en el Teatre Olympia de València i part de la recaptació es donarà a una associació benèfica per definir.

Elías, Aarón, Judah, Crist, Josua i Israel són els sis germans que componen Los Vivancos. Més de 2 milions d'espectadors en 35 països ja han viscut la "fusió extrema" de disciplines que el grup mostra en els seus muntatges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento