Comunitat Valenciana

Quique Dacosta porta una nova oferta gastronòmica a Vuelve Carolina i Mercat Bar amerada d'ADN peruà

  • Les Barres dels restaurants del 3 estreles Michelín Quique Dacosta, Vuelve Carolina i Mercat Bar, s'ameren des de hui d'ADN peruà i ofereixen una nova oferta gastronòmica amb l'ajuda del xef Omar Malpartida.
Un dels plats amb sabor peruà de les Barres de Quique Dacosta
Un dels plats amb sabor peruà de les Barres de Quique Dacosta
EUROPA PRESS
Un dels plats amb sabor peruà de les Barres de Quique Dacosta

Dacosta ha presentat este dimecres als mitjans de comunicació la seua nova aposta en la cuina al costat del xef peruà des dels seus dos restaurants, que incorporen 20 plats llatins singulars que solament es podran consumir en barra.

Per a este projecte, Dacosta compta amb Omar Malpartida, propietari de dos restaurants i amb qui va estar treballant fa anys. Ara, tots dos reprenen la seua activitat conjunta.

"Un dia em vaig anar a menjar a un dels restaurants d'Omar i li vaig proposar portar els seus plats a València", ha explicat Dacosta, qui ha agregat que després d'acceptar el xef la seua proposta van confeccionar un menú fins i tot abans de pujar-se al tren de tornada a casa.

Així, les Barres de Vuelve Carlina i Mercat Bar oferiran plats amb un toc picant i diferents entre si. Es tracta de ceviches, 'tiraditos', 'patacones' i ostres i polps amb salses i ingredients llatins. També es podran consumir els típics 'piscos', un destil·lat obtingut de most fresc de raïm.

Cada Barra de cada restaurant, pintades i inspirades en ambient peruà, compta amb 15 cadires que s'hauran de reservar prèviament per Internet o telefònicament.

Dacosta ha explicat que els plats que es mengen en ells seran totalment diferents als servits en la resta del local. L'objectiu: crear dos ambients diferents en un mateix espai.

Per la seua banda, el xef Malpartida ha manifestat que la voluntat és "portar un poc del Perú ací, la seua cuina, la seua història i la seua cultura a partir dels seus productes i gastronomia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento